semantan VS megat VS sri kemuning

0
Posted by: , 0 komentator


Nama : syahmi a.k.a ami(ade ke,dlm myspace je kot pangil ami kot)
umur : ala xkan nak tau gak, ko tanya sendri la kt die, loteh r seme orang nak bagi tau umur die

someone : kalau nk tau umur die 17 gak,
aiman : la ade gak nak bagi umur die, lantak ko la

Tinggal : di litar drift(btul ke syami), tak kan?? ala umah die nie dkat ngn litar gak, litar belajar memandu(sekolah memandu la).. haha orang MEgat seGama la katekan. nak tau korang bukak google map[(CLICK) sini la..xkan tempat laen plak]. pas 2 korang searc r sendiri kalau ade r..
fizikal : ala sedang2 aje, sempoi!!! erm.. entah la
pe'el : macam mane nak cakap pasal die nie ek.. korang pikir sendiri bleh x??

seseorang : wei mane aku kenal budak ni, bagi r tau??
aiman : ko ingat aku kenal ke??
shahmi : baye aiman ko xkenal dah aku... xpe2
aiman : ala lek r, aku ckap aku xkenal seseorang 2.. hehehe( cover line)

ha.. tbe2 ingat pasal die nie, die nie salah seorang SUPEL@shufller atau dalam bahasa ibuanda orang yang menari sambil gosok lantai.. jadi sesiapa nak hilangkan cat yang tertumpah dilantai atau nak putihkan lantai boleh la call die, tp kalau korang miscall mungkin die akan mengambil tindakan yang sama iaitu miscall balek; die kabo kredit xde.. hahaha
ehem ehem(batul plak) :


SUDAH DI GAM


sports : die nie pun salah atlet yang telah dilahirkan di mumlakat(cari dalam kamus arab ape mknenye) nie iaitu bermain table tennis tp die nie bukan maien table tau.. jangan pikir mende laen plak


sory r, table je ade; bat seme kene cilok dah.. hahaha

jemput2 la add :

MYSPACE

.


_________________________________________




Name(wah english tu) : walid a.k.a xkan pangil wa je kan,x pe la walid je la
umur :

someone : umur die 17 la..
aiman : clap la awok kali nie, kalau nak tau die bulan yang die dilahirkan dah lepas so in other word die dah 18 la.. hahaha

menetap : sekarang nie ana dapat tau , die menetap ngan ayah emak die, sebab die xde pekerjaan tetap lagy, sebb die nie baru je habis spm la.. apo la!! ala die nie tinggal setaman ngan adun PAS temerloh@semantan Syed Abdul Hamid.. hehehe
fizikal : oh die nie tough gak r, gone nye di jim sokmo ngan Dzul sekali lagy satu yang menyerlah sekali ialah sesuatu yang ade di atas kepala die; ape 2?? rambut la; aku tanya, aku jawab.. sebab rambut die nie ala2 ronaldinho sket(agaknye la, hehe open minded yek), cume gigi je xsame, kalau xmemang sme r.. hehehe
cite sket pasal die : shami yang diatas tadi, suke sangat maen rambut die nie. kalau nak tau shami ngan dona diantara pendandan rambut walid..

dona : ye sile masuk walid..
walid : tq2
dona : sile duduk, nak dandan ala ape nie??
walid : kalau boleh mcam mawi ye, tp xnak potong rambut tau..
dona : ?!@# ckap dalam hati (ok xpe2) shami tolong amek bla..bla..bla
selepas 2 minit 67 saat
shami : walid ciap dah!!
walid : la sekejab nye??
dona : memangla aku just letak tempurung je, jdi macam rambut mawi x?? tanpa potong rambut
walid : boleh la 2.. tq2

sport ATAU dalam arabic sukan : oh die nie kalau ade pertandingan bola je,mesti ade muke die r..wlaupun orang xajak. peh kalau maen bole xingt dunia die nie. maen boleh tahan; orang kabo full of skill in small court(futsal la), tp kalau kat padang semput sket.. 2 la mmber pngil die jelmaan ronaldinho melayu.. hahaha (betul dok walid) setakat nak kelik 2,3 orang mcam makan kacang je.. kalau smpai 10 orang mcm bukak durian yang belum dibukak oleh toke kedai durian tersebut..


sukan len diceburi same seperti shami tadi salah seorang SUPEL@shuffler yang berjaye.. so sape nak call die boleh r cary nombor die di balai bomba yang terdekat.. perkhidmatan adalah percume jika anda bayar terlebih dahulu

seseorang : ahye aiman enth mnde2 awok nie, kabo free pas2 kne bayar plak 2, karut betul
aiman : yang ko cbuk kenape??

jemput2 la add yek :

MYSPACE



__________________________________________



name : izwanuddin a.k.a iwan
umur :

aiman : ha xnak jawab plak??
someone : suke ati aku la, nak jawab xnak, cbu knape
aiman : eleh tadi beria sangat, umur die same ngn shami tadi.. pikir la sendiri

tinggal : TSK(taman seri kemuning) mari die nie, sape xtau TSK tu ape ir kat mane clap la.. nak tau just CLICK sini.. pas2 kalau nak kepastian lagy baru click kt tempat shami tadi, paham!!! HAHAHAHAH tbe2 je gelak.. i'm sorry
fizikal : die nie pun baru nk kecimpung dalam bidang seni bina badan ni, tp sblum isi borang kene reject sebab badan kurus, xcukup piawaian so xdapat la.. die nie kalau nak tau pakai spet same jenis dengan agung di kerajaan ini Datin Hjh Rohani.. jenis LEVI's kot.. mahal tu!!
cite sket : yang best nye die nie, kalau nak gi rombongan ke luar kerajaan ataupn luar negare la bleh sewa bas dari die je.. sebab ayah die toke bas.. fuh,kaye tu.. jadi kalau sewa bas dari die dapat murah siket le lebih kurang rm2 ke rm3, lebih kurang le.. krang gak 2.. die nie pun salah seorang dari pengilat lantai gak@shufleer gak.. boleh la tahan..

kire kt kerajaan yang baru ditubuhkan nie, mempunyai 3 orang pengilat lantai a.k.a shufller, so dari dieorang nie boleh la buat duit.. hahaha
KECING!!!!

mende alah :

MYSPACE


RM500 dari YayaSAn PahanG

4
Posted by: , 4 komentator

ana baru tahu untuk tuntut hadiah@alaun sara diri,keluar serta masyarakat bagi melanjutkan pembelajaran, para penuntut wang boleh mendapatkan borang tersebut terus@direct dont belok2 dan ke pejabat yayasan pahang di tanjung lumpur dan setahu aku tempat tu xde lumpur pn, so xyah takut la ble nak kesane yek.. hehehe

so senang cite kalau nak dapatkan 125 dollar ataupn 5000 rupiah ataupn 400 rial(enth betul dok) ataupn rm500.. so nak minta 2 jangan lupa buat perkara yang telah disenaraikan sejak dahulu kala lagy..

  • mestila anak pahang yang semangat lagy jitu ataupn sng cite 91****-06-**** ataupn ade 06 kt tengah2..
  • pastikan sampai ke yayasan pahang 2, kalau x mcm mane nak dapat duit 2 kn
  • mesti pakai kasut, kalau xanda tidak dibenarkan masuk
  • msti pakai baju yang menutup aurat jika anda nak pegi ke maahad tahfiz disebelah yayasan pahang(hehehe saje nk promote)
  • mesti membawa salinan tawaran ke ipt sekali
  • lepas 2 yang penting sekali, mesti mintak dan isi borang, kalau x macam mne nak dapat kn duit rm500 tu..
sekian terima kasih..
kalau xpaham lagy sila CLICK disini

kalau xpham lagy ko pikir la sendiri


hary yg streSS!!!

0
Posted by: , 0 komentator

MUET


hary nie adelaH hari yang stress bagi bdak sekolah aku.. hari ni sekolah kami mengadakan ujian MUet @ malaysia University eNglish TEst.. woi pening dol, stress yang amat.. Muet mempunyai 4 paper kalau nk amek r..

skang nie seme peringkat umur bleh ambk test nie.. tp yang xbestnye sijil nie hanya berthan 5 tahun, so kalau dah hbis tempoh sijil but msih dalam pembelajaran jalan senang nye buat lagy la..

pengawas : buat pengetahuan seme skang nie sesape saje bleh amek MUet, budak 4, 5 tahun pun bleh amek, biar dieorang duduk sme awok sme.. tp sijil nie hanya berthan 5 tahun je..
budak2 dlam kelas : hahaha
pengawas : saye tahu MUet skng nie lagy susah dari dulu..

pukul 8.00
paper reading & comprehension, aku ingt senang, tp bile jawab ya Allah bapok susahnye.. kabo je aneka pilihan @ bulat2, tp susah yang amat.. korang jawab la nanti

pukul 10.00
paper writing, nie satu lagy question 1 boleh tahan la, xde la susah sangat.. tp quetion 2 boleh tahan je.. ana takut salah jawab je.. xpaham ape yang die nak.. asal siap lagy sudah.. thats all

pukul 12.00
paper killer Listning.. oh stress tul paper nie, dah la xjelas(bukan xdengo) pas2 orang wat bising plak lepas moto kete plak lalu kt kelas kami tgh pekse, kalau bnyi enjin mcm LC xpe nie mcm motobot.. geram btul.. haghap2 die wat report pas2 dpat ben6 trus bagy paper listining..

10syen tuL...


utk DikeTahui Korang..

0
Posted by: , 0 komentator

KENYATAAN AKHBAR
TAWARAN PERMOHONAN KEMASUKAN
KE INSTITUSI PENGAJIAN TINGGI AWAM (IPTA) BAGI
PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN SPM / SETARAF

SESI AKADEMIK 2009/2010
_____________________________________________
1. Sukacita dimaklumkan bahawa sejumlah 166,261 permohonan
telah diterima sehingga tarikh tutup permohonan untuk kemasukan
ke Program Pengajian Lepasan SPM/Setaraf Institusi Pengajian
Tinggi Awam (IPTA) bagi Sesi Akademik 2009/2010.
2. Dimaklumkan Mesyuarat Penyelarasan Bersama dengan Bahagian
Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia (BMKPM) pada 11
September 2008 telah bersetuju akan mengguna pakai dasar
tawaran terbuka (double offer) di mana calon lepasan SPM yang
layak akan menerima dua (2) tawaran iaitu sama ada untuk
mengikuti program Matrikulasi di KPM atau mengikuti Program
Pengajian Asasi/Diploma di IPTA.
3. Keputusan kemasukan ke Program Matrikulasi KPM telah
diumumkan pada 17 April 2009 dan tarikh pendaftaran ke Kolej
Matrikulasi KPM adalah pada 11 Mei 2009. Manakala keputusan
permohonan Kemasukan Ke IPTA bagi Program Pengajian
Lepasan SPM/Setaraf di bawah Kementerian Pengajian Tinggi
akan diumumkan pada 1 Mei 2009. Sehubungan itu, calon
Lepasan SPM mempunyai tempoh masa yang secukupnya untuk
membuat keputusan yang bijak dalam memilih program yang
diminati berdasarkan tawaran yang diterima.
4. Sekiranya seseorang calon mendapat dua (2) tawaran, iaitu dari
BMKPM dan juga IPTA, calon boleh menolak salah satu daripada
tawaran tersebut dan mendaftar ke program tersebut mengikut
jadual yang ditetapkan. Jika hanya menerima satu tawaran
sahaja iaitu Program Matrikulasi KPM, adalah dinasihatkan
calon mendaftar ke program tersebut mengikut jadual.
Seandainya, calon memilih untuk menolak tawaran BMKPM, nama
2
calon akan diproses dan dipertimbangkan sekiranya memenuhi
syarat am dan syarat khas program pengajian serta kriteria
pemilihan yang ditetapkan oleh Jawatankuasa Pemilihan
Kemasukan Ke IPTA. Calon diwajibkan membuat pengesahan
setuju terima tawaran IPTA dalam tempoh tujuh (7) hari dari tarikh
keputusan diumumkan melalui laman web IPTA berkaitan.
5. Sehubungan itu, keputusan dasar yang dipersetujui, jika calon
telah mendaftar ke Program Matrikulasi KPM, nama calon
tidak akan diproses untuk pertimbangan kes rayuan
kemasukan ke IPTA oleh BPKP JPT.
6. Hanya calon-calon yang mengemukakan permohonan ke BPKP
JPT dan tidak mendapat sebarang tawaran ke IPTA sahaja boleh
mengemukakan rayuan melalui e-Rayuan yang boleh dicapai mulai
1 Mei 2009 jam 12.00 tengah hari melalui URL
http://upu.mohe.gov.my dalam tempoh 10 hari bekerja dari tarikh
keputusan diumumkan.
7. Maklumat lanjut mengenai status keputusan permohonan
kemasukan ke IPTA boleh dirujuk melalui talian atau saluran
berikut 03-8883 5858 / 5848 dan e-mel upu@mohe.gov.my serta
melayari laman web rasmi kemasukan ke IPTA
http://upu.mohe.gov.my
Jabatan Pengajian Tinggi
Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia
22 April 2009


BUllETi 8.60 PEtanG

0
Posted by: , 0 komentator

PerHatian buat Rakyat2ku yg mempUnyai criteria sepErti berikut.

  • Berumur x kurang 17 tHn n x lebih 88 Tahun
  • Mengambil Peperiksaan KepintaRan IQ atau SPM pd 2008
  • mempunyai I/C atau K/P yg no ditengahnya 06. cthnye 911111-06-XXXX
  • mendapat TawaraN melanjutkan Pelajaran ke Institut Pengajian Tinggi Malaysia bukan Russia atau Africa.
  • Merupakan rakyat PahaNG
  • sedang kekeringan Poket... atau fulus atau x ada duit atau pokai..

sila dapatkan borang yayasan pahang. (kat mane? patik x taw tlg lah tanya sesape y taw pastu bgtaw patik balik)

ini bertujuan bagi mendapatkan saguhati dari pihak YAYASAN PAHANG sebanyak Rm5000 eh salah RM 500

jangan lupa sila bawak surat tawaran IPTA tu sekali ekkkk....

hebahkan lah perihal Ini

TQ...

Yang menurut Perintah ALLAH dan ibubapanya,
PEMBERITA BULLETIN 8.60.
KERAJAAN IBNUSINA.









geMbiRa NeWs...

0
Posted by: , 0 komentator

Wahai....rakyat jelata!
Dengar ini pemberitahuan....

keputusan permohonan kemasukan ke ipta akn diumumkan pd 1 Mei 2009
Jadi anda boleh membuat semakan melalui laman web rasmi kemasukan ipta.
(CLICK DI SINI)


Oleh itu rakyat2 sekalian yg sedang dlm dilema seperti patik
sama ada ingin menerima tawaran matrik atau tidak
punyai lebih pilihan...

buatlah pilihan terbaik
segalanya di tangan anda.

Hahahahaha.....

Semoga ALLAH berikan kejayaan hakiki buat semua rakyat jelata termasuk menteri-menteri kabinet...

AMinnnnn....



POZER!!!

0
Posted by: , 0 komentator

pozer dalam ditakrifkan kepada bahasa dan istilah :

dari segi bahase : tengok orang punye
dari segi istilah : pozer atau dari segi perkataan saitifk ialah (copy n paste) dan lebih specifik ialah ciplak atau lebih lautan specifik ialah tiru sesuatu perkara tanpa pengetahuan tuan punye dan juge tanpa keizninannye...

mufradat(seerti)-
pozer : tiru atau ciplak
tiru : pozer atau copy n paste
saintifik : spesifik
copy : teh o xnak gule
lautan : beach

syarah(huraian)-
perbuatan mmpozer ayat orang, care orang, gmbar orang, care susnan perabut rumahnye adela satu perbuatan yang tidak bermoral lagy salah disisi undang2 kerjaan ibnu sina.. ini kerana perbuatan ini akan mngundang kemurkaan dari presiden nye dan mgkn akan mengambil tndakan dengan melaporkan kepada phak atas yaitu kerajaan langit..(maaf clap murtad 2) kerajaan khairiah... mungkin kerajaan besar ni akan mengmbil tindkan tegas terhadap pelaku tersebut ataupn memberi lesen P motor n kete untuk mmandu dan mencary sendri pelaku tersebut dan mugkin boleh menjatuhkan hukuman tanpa persetujuan pihak atasan..

sikap ini juga akan mengundang kemarahan daripada rakyat jelata yang mungkin akan mmbuat himpunan besar2 besaran yang diketuai oleh diba, pegawai tertngi bhgian sapu smpah..
ana memilih beliau kerana kemahiran beliau mengunakan penyapu untuk bertempur dan mungkin tnpa die sedari, ana tukar dengan senjata fm-103.3 yang telah di cipta oleh ana sendiri.. perhimpunan bertujuan untuk mmberi ketakutan kepada pempozer tersebut..




as a conclusion, ana berharap sbgai presiden barack obama(terlajak la Plak).. semoge pempozer tersebut menukar ayat atau ape2 pn yang ditiru haruslah mendeletnye dan mngunakan idea sendiri.. ini kerana sikap ini seperti orang yang malas berfikir



ma yustafadu(pengajaran)-
1. jangan la menjadi orang yang mlas berfikir
2. jangan smpai buat pesiden murka
3. jangan suke meniru hasil kerja orang
4. yang paling penting, jangan smpai rakyat membuat berhipunan yang diketuai oleh diba.


soalan-
1.spekah yang mengetuai perhimpunan tersebut?

satu soalan je yang ade tuk tajuk ni


SEKIAN TERIMA KASIH!!



hak cipta terpeilhara










lawok2

0
Posted by: , 0 komentator




mat apul
: selamat pagi. saya nak buat laporan Tuan.
polis affa : pasal apa?
mat apul : kawan saya dibaham harimau
polis affa : pukul berapa?
mat apul : dia tak pukul, die terkam??
polis affa : habis??
mat apul : tak habis, tinggal kepala je.
polis affa : !@$%%^ kecing!!!





ATTT - 10- syen

0
Posted by: , 0 komentator

perhatian utk rkyat2 sina sila hebahkan maklumat yg amat teramat ptg ini
anda dikehendaki meng e-mailkn
Nama
alamat
No tel (law bley anset)
e-mail
Tarikh lahir

ke alamt email ini----} firstfamielyibnusina@yahoo.com

law taw yg kengkawn laen punye pn bley anto...
secepat mungkin URGENT..
kejesama anda amatlah tersangat dikehendaki...


ketawa ubat kepada duka

0
Posted by: , 0 komentator

Pakcik Jalan Terkangkang

aniq dan nana, dua pelajar Fakulti Perubata, sedang menuggu bas untuk menghadiri kuliah petang. mereka ternampak seorang tua jalan terkangkang-kangkang menuju pondok bas.

aniq : aku rase orang tua tu menghidap penyakit Sindrom Freauchen.
nana : kenapa plak? taklah, aku rasa dia menghidap Sindrom Zovitzki.
aniq : kau pasti ke? aku tak puas hati. apa kata aku tanya orang tua tu?
nana : baek.
aniq : pakcik, kami tengok pakcik jalan terkangkang boleh kami tahu pakcik menghidap penyakit apa?
Orang tua : kamu fikir aku ada penyakit ape?
aniq : Sindrom Freauchen?
orang tua : erm.. bukan
nana : kalau macam tu, mesti Sindrom Zovitzki.
orang tua : tak
aniq : habis tu apa?
orang tua : sebenarnya, aku nak kentut tadi. tapi, secara tak sengaja, aku terberak dalam seluar sebab tu aku jalan terkangkang.
aniq : ??????
nana : ?????


mmber2 yang berhampiran presiden

0
Posted by: , 0 komentator



Nama : nasiruddin a.k.a arep
tinggal
: buat sementara sebelum ni die menginap di sebuah tempat yang ramai budak khairiah, xmane lagy asrama le.... die ni budak selangor yang penuh dengan pencemaran tu.. betul dok arep?? hahaha tapi sebenarnye die asal temerloh gak.. ngade2 nak duduk selangor..
gelaran : hahaha.. sabo2 ni bukan gelaran die.. nie kat bawah nie
-Tommy from word (tom cruise)
sebab ape?? bace nie :

arep : wei aiman tengok cite tv 2 semalam??
aiman : cite ape? kenapenye??
arep : xde r, cite semalam bapok best nye.. aok xtengok ke?? rugy2
aiman : kenapenye?? bagy r tau
arep : aku ade berlakon semalam??
aiman : oh ye ke.. hahaha sape.. sape??
arep : la aku la? Tom..
aiman : (tibe2 teringat cite 2) oh yang tom cruise blakon 2??
arep : ha btul la 2..
aiman : hahahahahaha..

sejak dary 2, kalau orang tye "kenal arep?"; la arep tom cruise 2.. ataupn tommy
-messi from word (lionel messi)


ade lagy sejarahnye knpe dapat gelaran 2 :

arep : wei semalam sape lawan liga sepanyol??
aiman : mende yek?? ha.. barcelona lawan real madrid..
arep : sape menang?
aiman : entah r, real madrid kot??
arep : 2 la awok xtau, barcelona menang.. awok tau sape buat gol??
aiman : orang yang buat tiang gol la.. hahaha
arep : hahaha.. orang serius ni.. tau dok??
aiman : mane aku tau.. sape??
arep : aku r ataupun name kt kg aku 2 messi.. hihihi
aiman : hahaha.. (aku layan je la) oh patutla semalam xdatang( kebetulan xdatang)
arep : yah, aku balek kg aku semalam kt barcelona..

itula antara gelaran yang die bagi kat diri sendiri(perasan)...

karekter and perangai : die nie pun ade lesung 'batu' gak.. kt pipi la xkan kt dada pulak.. hayai!! die nie kadang2 xbetul jugak sejak pulang dari maahad.. tempat lame aku 2, kejab je.. hehehe tapi kalau belajar, kadang2 je serius..
cerita : die nie penah digosipkan dengan..perempuan la, xkan ngan laky plak; name budak 2, kelas ana la, ..

satu kisah :


SUDAH DI GAM


word that use always : lagha..

memang lawak r die nie kalau borak ngn die.. WOI!! lagha2..


______________________________________________________



Nama : aufa a.k.a affa (lebih kurang je bunyinye)
umur : maseh lagy 17 tahun
duduk : kadang2 die nie duk atas lantai, kadang diri je.. duk atas kusi xpasti la; hahaha
tingal : dekat ngan masjid, kire kalau pegy masjid ade la muke die nie.. duk belakang sekali maen kejar2 ngan budak kecik; hahaha( mungkn xbleh caye kot) kire umah die dekat r ngan umah ana
karekter : die nie malu2..konon je la, kalau jumpe pmpuan terbeliak matenye; hahaha (mungkin fakta ni 50-50% la btul nye).. die nie pun bukan jelas sangat mate die, pkai spet xnak mcam ana.. haha
perangai : die nie senyap je dalam kelas, kire ngan mmber2 dekat je sperti apul, ana, arep, pendy dan mmber2 len r.. die nie sokmo kene kutuk secare snyap2, tapi die nie redha je, ye dok affa
sukan : boleh tahan la maen ping pong die nie




cerita2
: SUDAH DI GAM!!!
lagy satu die nie, suke sangat kutuk member sebelah die apul, kalau bak kutuk-mngutuk apul die r no1, ana no2.. hahaha dah mmang patut kene kutuk pun apul 2.. hahaha
mempunyai mnde alah :

friendster

myspace



______________________________________________________




kecing!! (seperti bunyi mesin casher)
nama : syaifullah a.k.a apul
umur : die nie lahir lambat bulan 12 sme ngn mmber 'baek' die, btul dok..
tingal : ni la aku tunggu2 nak bagi tau ni, kalau aku bagi tau msti seme tanye kat ane tempat 2.
nak bagy tau ke?? ok la kt jambu rias.. syh.... jgan tye pape
karekter : korang boleh nilai dary gambar diatas je la
gelaran : apul saving
cerita : kenapa die dapat gelaran 2?? die nie kalau nak tau, kalau bak duit nie bapok berkirenye, ngan mmber berkire, stkat rm1,2 tu pe la sangat..

dialognya :

berlaku kat old town
affa : wei nak makan pe??
apul : ape yang ade??
aiman : tanye r toke 2..
apul : wei affa makanan pe yg hargenye rm2 ke bawah(berckap dalam keadaa slow)
affa : baye oak ni apul, saving tul, xkan rm2 je oak bawk..
aiman : baye oak ni saving btul..
affa : lantak awok la apul,saving sangat..
apul : bang bagi roti kosong 1 air suam 1..
aiman : lantak la...
affa : wat malu org je awok ni

tulisan : jenis tulisan die nie kalau nak tau jenis CACING!!
ni la bentuk die..

sebenarnye banyak lagy cite die nie..
tapi yang bagusnye die nie semangat sket belajar, tapi lambat pikap sket ataupn dalam kate laen (pikir la sendri). budak ni kalau jumpe kalkulator, msti kene kan apul, kre macam simbol savings r.. kecing!!!

apul sory r, bukan 100% btul dok ,tp ade btul nye dok.. hahaha

EPUL SEKALI LAGI AKU MINTA MAAF YEK


rakyat yang paling xbtul dalm kerajaan

0
Posted by: , 0 komentator



Nama : affendy a.k.a pendi
umur : sbaye ngn kite2 je 17 tahun
tiggl : die nie tgal bwah jambatan, tapi bkan merempat. sbb kt bwah jmbatan 2 ade sebuah kampng yg unik lagy unique..
karekter : sempoi, ske ati die je ape die nk wat die wat. die ni gile gak r
perangai : kalau bak kutuk-mngutuk serah kt die.. balek2 yg kne budak duk blakang die intan n alin pas2 sorng lagy diba.. ana pun gelak je la ..hahaha.. kalu kutuk bkan pikir prsaan owg len die ni. die ni kalau dh jmpe mmber kutukan dlam kelas die DONA hbis satu kelas kecoh..

ikuti sesi kutukan disni :
pendi : ahmad Don cni r jap, xyah mngade wat2 rajin..
dona : ah ye awok ni pendi, org nak dengar tazkirah dri mufti(spe, rahsia) pn xleh.. sabo2
pendi : wei moh ponteng..
dona : malas r aku, aku nk blajar..
diba : ha nk ponteng, bgi tau cikgu..
pendi : ek eleh diba ni, sbuk knpe??
dona : DI...BA!!!
pendi : oak 2 mcm xpnah pontneg je.. bla r..
diba : wei bajet r, aku de sbb ponteng..
pendi : ye la 2, xlaen xbkn mlas belajo dok, pas2 duduk kt bilik KK tu.. oak ingat koi xtau..
diba : itu ade hal time 2.. lantak awok la pendi..
dona : ah ye bdak bedua ni kwen kn kang bru tau..
pendi : bajet r..
cikgu masuk, jdi sme xpdt ponteng

kedudukan : die nie duk sblah aku ngn arep, kre die duk tengh r..
kerjaya : die nie skang toke burger kt kg die, die kabo maju gak sbb xde org lagy yg bukk kdai burger kt kg die... tp xpnah gi agy, asl aku gi die tutup agy.. nnti r..
sukan : oh die nie, die kabo die ade team sndri PING PONG..
maen pun terer...



lagy satu die nie pnah cegah maksiat tau, bagustul bdak ni.. spe yg tau2, tau r..
hbis bdak tu kne belasah.. hahaha pdan muke!!!



______________________________________________________



ya ni la msenye nk cite bdak pling xbtul skali dlam kerajaan ana ni hahaha
NAma : DOna a.k.a dona la jgak
gelaran yg die dpt dlam kerjaan :

fernanDONA torres
rafael DONAdal
cristiano ronalDONA
ahmad Dhani
ahmad Don
Decan(yg diberikan oleh tok guru)

semua kt atas seme die bagi sndri kt dri sndri, kan btul die ni xbtul sket.. bapok bange dri..

karekter : berseluar yangki, kdang terlepas ckap bhsae idonisia.. hahaha ade taek lalat bwah hidung, bhase terbalek pn terer die nie..

ikuti sesi Dona perasan :

pergi ke org yg tgh tgk gambar seseorang.....
orang rmai : peh semat nye..
dona : we gambo mnde 2?? mcm best je
orang rmai : cbuk je awok ni dona
dona : leh tgk gambar koi, wat pe, weh xyah tgk beria sgt la.. malu r koi
orang rmai : bla r dona, perasan....
dona : la xcaye oak tau nme die??
orang rmai : cristiano ronaldo..
dona : hbis la kan cristiano ronalDONA hahaha
orang rmai :@#$%&^(

perngai : tdi aku ckap kalau jmpe pendi hbis r, dri mnde kecik yg diborkkan,bleh smpai beso kdan2 ana pn xterfikir.. kdang bnde B**E di perbncgkan.. hnye mmber yg slalu ngn die je tau..hahaha lantak ko la dona
m/p diminati : fizik sbb dlam m/p sc yg die amek fizik je dpt b3 yg len sme bwah dri 2..
other : die nie merupakn rakyat yg berasal dri oversea sepeti ahmad dhani, peterpan, matta band, band 5,band 6 dn jge ban 10.. hahaha sbb die nie asal dri indonesia.. sawadikap!! hehe eh clap ek..
lupe nk cite : die nie pling berumr sket sbb die nie dh umur 19 thn ni.. xtau knpe.. lmpat klas, pndai sgt.. hahahah aku dh naek bosan tgk die nie dri sklh rendah agy... hahaha

hahaha :

MYSPACE


Rakyat2 yg mseh wujud

2
Posted by: , 2 komentator


Nama : jamilah a.k.a milah(ni milah bkan miela) len sket..
duduk : kdang2 ats kusi, kdang bawh kusi.. hehehe. ana lupe die duk ane?? sblm ni mnetap di aspuri khariah, ktua asrama kot.. garang nie.. hehehe
karekter : kdang2 berspet gak die ni, duk blkng skli brngkalu xnmpk kot.. snyap je dlam kelas ngn mmber die sorng lagy xmcm bdk pmpuan laen..
bagus : nmpka usaha nk blajr walaupn nmpk mnde 2 susah..
perangai : die nie kerap tdo dlam kelas mse ckgu mengajar, mgkn sbb xcukup tido 2.. lagy satu die ni pandai couver ble tdo... hehehe

SORY!!



______________________________________________________





Nama : Nasirah a.k.a kli ni xde dh a.k.a sbb die xde sort name kot. pngil je nme penuh..
umur : 17 tahun kot otw 18..
tingal : aku ase die tgal mentakab kot, sbb slalu tgk blek ngn diba je.. gamoknye la
karekter : die nie bese2 je, tp salah seorg geng bdak xbtul tu la, tp die nie xde la bisng sgt...
ermm
bgus : die ni pn pndai gak mcm ana,, sme yg pndai sme mcam ana..
hahaha



______________________________________________________





Nama : Nazala a.k.a mirrah
tingal : kt ane ek aku lpe dah..
umur : 17 thun kot, xkn 16 thn lagy kot..
pekerjaan sblm smbng belajar : seorang guru sekolah rendah n tlh mngajar selama 4 bulan stkt ni..
karekter : snyap saje dlam kelas, dlam kelas die la pling syp skli..
sblum ini : die dri kelantan, sekloh mahad la kt kelate,nme sklh 2 aku xtau..
pernagai : entah la nk ckap mcm mne.. pyah nak rungkai prangai die nie.. tye sndri je la ekkt die..


______________________________________________________






Nama : anisah a.k.a nisah
anak : anak kepade GPK2 ustz anuar yg bgitu sporting dan lawak.. hahaha
umur : enth la bepe?? tye die r..
tingl : pangsena, ala yg pnh banjir 2 sblm ni kt temerloh.. nisah r yg terkapai2 mse mndi air banjir, hampir lemas.. ade ke??
karekter : kdang2 pkai spet, kdang2 x.. die ni antare plajar kelas kami mmpunyai mate yg pling luas, lUas?? bleh gne ke ckgu zainualriah..
pernagai : die nie same mcm intan ske kpade bhase inggeris, klu speaking pn nk gne loghat english.. ish ish ish, die xbrani nk speakin ngn ana.. hahaha kdang2 die ni mnyakitkan hati gak; ade la 1 hary2 tp xingt r.. tp ade r ayat die yg mnyakitkan haty.. tp sabo je la, ana kn mmg pnyabar..
mempunya mnde lagha :

Friendster


______________________________________________________





peace sme!! asal org xnk peace kt aku
Nama : fadhilah no a.k.a
umur : 17 thun ha...
tgal : kt blakang skolah je kot, kt bghn tandas, hehehe xde r kt JB..
karekter : pkai tdung, pkai baju, duduk atas kusi; kdang2, apo la ek..
perngai : ske pnteng skolah,dlam thn ni (2009) bpe kli dh die pntneg, thn lpas x la kot. kalau ikt rangkin die r no 1, kalah ana.. lagy satu die nie klu berjalan bleh thn speed die.. mknenye laju la.. hehehe


______________________________________________________





hehehehe
Nama : khairiah a.k.a kery (carrey junior yg gmbr gajah 2 hehehe)

org : 2 nme sklh ko?? btul2 r pe nme die??
aiman : btul la khairiah.. ee eleh
org : serius r, hbis 2 nme ayh die temerloh ke?? (die tbe2 gelak)
aiman : maen2 plak org ni, nme ayh die muhamd kalu xsilap..
hehehe

tingal : die pn tgl dkt je ngn skloh,pgi sklh jalan kaki je sbb die tgl kt aspuri
umur : lahir bulan 12 msti 17 tahun..
karekter : ape nk tulis pasl die nie ek, aku pn bkn arif ngt tngtg bdak ni..
perngai :
erm.. snyap je dlam kelas
xsuke wat bising (bagus2 tu ana suke, xbising)
klu bork,bork ngn geng asrama je, xcmpur ngn mmber bisng 2..
kdang2 klu klas tmbhna jrang gak r dtg.. yg aku nmpk la ek letih kot hahaha



______________________________________________________






peace jugak!!
nama : nasiha a.k.a siha
tgal : sebumbng ngn kery sbb die pn duk asrama khairah
kwan : kwan die pling rpat dlm klas kery, klu kery pnteng dua2 pntneg.. hahaa
perangai : mcm kery gak la.. cme die tgi sket dri kery(tbe2 je)..
pendiam
xbyk ckap
kurang ckap
kdang2 xde poin nk borak
ckap kurang
kdang2 sehary 2 xdgr sore die sbb tgglam dek gelak geng2 nana
hahaha


rakyat2 nisa' yg wujud dalam kerajaa Ibnu Sina

0
Posted by: , 0 komentator


Nama : seperti diatas a.k.a nana(bkn nana AF tau yg ni pkai tdung)
Umur : 17 lagy kot..
karekter : bape ramai yg rabun dlam kerajaa ana ni, mcm mne nk berperang nnti; cabut spet dh kalah.. selalu jge pkai stongan(xtau sudah), die ni pun ske gelak gak mcm syuk gak.. kalau gelak kdang2 smpi xpersan yg beg duit kne cilok... haha gamoknye la!!
perangai : die nie ske mntk tolong ana wat keje yg die xnk wat, ana tau la ana sbagai presiden tp itu bkn bkn mntk tolong, itu mcam mengrah org tau x.. sblum(kelas STAM) ni ana kne lagy dri die, org kabo SABO JE LE!!

ikuti perbualan tersebut :

ianya berlaku baru2 ni tahun 2009.....
nana : aiman cni jab.. smbil memegang sesuatu mnde
aiman : mnde?? nak wat keje pn xleh, time ni la nk kaco aku(tgh wat arud wa qafiah)
nana : eleh konon wat keje, wei aiman bleh tlong x??
aiman : tolong pe?? dlam haty.. bleh,bleh bla..
nana : bleh tlong bagi hadiah ni x kt ckgu bio ngn kimia petang kang?? awok kn 'presiden'
aiman : weh malas r,ptg kang aku de klas ilmu bersme ustaz halim di TJ..
nana : ye ye je awok eman.. tolong la aiman??
miela : tolong la aiman??
aiman : ye la2 (dlam keadaan xredha) dlam hati( sabo je la), awok xnak bagi??
nana : kome xleh, sbb kome bkn presiden, ha bagi je nnti (trus bla dri tmpat kejadian)
aiman : xpe2
gitula sifat nana kalau nak tau.. hahaha
yang bagunye : die nie pn slah seorg drpd pelajar cmerlang skolah khariah, mcm ana jgak la.. aku dh jmpe die dri sklah rendah lagy yg dnamekan sklh rendah agame al-mukmin..







sekolah ni banyak mniglkan kenangan bersme mmber, klu kngan ngn die xde kot.. hahaha kbykan lepasn sklh ni seme berjaye, bkn nkbange tp realiti... dan jangan lupe ana pun dari sekolan ni.. hehehe
mempunyai bnde alah :

friendster




_____________________________________________________






Nama : Seperti diatas a.k.a ika cute(hahaha) layan je
tinggal : kt depan sebuah LOJI di tmpat yg kurang enak;haha jgan mare.. oak tgal kt ane aku lupe r
anak : anak toke besar kt temerloh ni, klu nak tau jual mnde tye r sndri clik kt fs die ke ms die ke, klu nk mnde 2 gernti cari ayah die pye la..
Umur : sme je mcm nana 2, lahir pn lbih kurang je tarikhnye..
karekter : kdang2 berspet, kdang dok entah pape.. dah rabun2 wat care rabun.. hahaha ni pn kuat gelak 2x5 je ngn nana ngn syuk ngn geng2 die.. die ni pn kadang2 kne usik ngn zul n dona..
perangai : die ni malas sket, sket2 nk surh org.. ermmm...
perkataan yg die ske ckap : SIAN!!(dlu2 r) lagi satu xingt r tp ade r.. nnti r aku pikir..
pergi ke sekolah : jalan kaki r, sbb umah dekat.. lagy satu die ni umah die dpan loji... hahaha SIAN!!
mempunyai benda alah :

Friendster

Myspace



_____________________________________________________




naMa : Intan a.k.a permate(hehe xde r saje je)
umur : bab kate nabil ko pikir la sendri..
tinggal : die ni tgl dkat ngn umah aniq kt seberng jambatan@seberng temerloh..
kre tiap ary lalu jambtan r, klu jambaatn 2 runtuh, die bdua(aniq n intan) xdtg r sklh, klu dtg pn naek bot @ sampan..
karekter : balek2 berspet, nnti aku nk amek spet bdak ni pas2 jual lelong kt pasar malam; selonggok 5ghya,bleh campur.. die nie la yg ana cite sblm ni antare musuh @ bdak yg tdak disukai oleh ZUL.. tapi skang dah baek dh kot, ke gone ZUL.
lagy satu die ni kne gosip ngn seseorang dlam kelas aku, yang mulekan dlu pendy ana pun join skaki, nnti ana cite kt org 2 yek
perngai : die nie klu nak tau ske m/p bahase inggeris, dri segi tgk die r, tp xtau r btul x, kalau ana(presiden) ske lagy add math.. hahaha. kalau speaking die ni, die gne loghat owag putih...

intan : what's ur name?
someone : yes..
intan : what do u mean yes, is that ur name??
someone : no..
intan : so what's ur name?
someone : yes yes..
intan : are u crazy??
someone : no
intan : so, u mean me crazy??
someone : yes!!
intan : !@$$%^&*&(*()
hehehe...
sory INtan..

mempunyai benda alah :
friendster (tpi xleh tekan)



saje nak cadangkan...

0
Posted by: , 0 komentator

kepada sesiap yang mengunakan dan telah mendaftar sebagai pelangan c*lc*m saje yang boleh mngunakan trick utk ble xde kredit@dlm erti kate laen nak saving tetapi perlu send mesej kepada yg tersayang.. jadi aku cdangkan supaye tdak berlaku syak wasangka drpd org yg tersyang itu gne la teknik ini yang mgkin bergune...


cara2 nya ialah :

  1. msti mempunyai no c*lc*m yang telah didaftarkan dan jge simcard(xde simcard anda mgkn gagal utk teruskn teknik ni...
  2. mesti mempunyai handfon yg meseh berfungsi(enset murah pn bleh), tapi yang klu gne public fon ase aku xleh kot, klu nk tau cbe r sndri; masukn simcard kt dlm tmpt letak duit...
  3. bukk mesej
  4. taip rm10 (no kod) pas2 send 1.. hahaha ini send kredit; clap!!
  5. taip RQtersyng without gne krdit>
  6. tp satu kelemahnya tidak lebih daripada 10 perkataan dan hanya bleh hantar 2 kali je... pas2 esok plak... hehehe
  7. puas haty, xpaham bleh tye mat2 motor yg jual sayur berhampiran anda...
  8. sekian!!
...sebelum tu aku nk tnjuk bentuk mesej ble smpi ke enset org len...
<013-123456789> has
sent a request for
RM. To proceed, type Yes or type No
to reject. You have
15min to response.
50 sen charge
applicable.

(2 la lebih kurang)
SELAMAT MENCUBA


sebelum Tulis Pape...

0
Posted by: , 0 komentator

Asslamualaikm pebuka bicare.. sje nk post mnde ni.. sbb sblem bermulenye untuk mengepost sesuatu kte msti mnta kbenaran dulu kpde tuanye... jika tuan empunya badan beri kbenaran untuk tulis tentang die bru boleh tulis... jika xde respon dari sme plajar sina kire all right la 2 ye...
aku kire sampai 10 je..

aku de ajak satu kwan aku tolong kire ngn die :

maxis : 1, 2, 3, .. lpas 3 pe r??
aiman : ape2 aje la
maxis : ape2 aje la, lpas ape2 aje la
aiman : eh eh main plak, kne kang...
maxis : kne kang..
aiman : lpas 2 aiman trus tukar no maxis ke celcom... habis pn cite... blek dulu...

sblum 2 ana mintak maaf ye kalau terlepas tulis...
kite setel ble jumpe nnti yekk..
I'm sorry



Menteri Kabinet 5 Ibnu Sina

0
Posted by: , 0 komentator

Nama : Jazlina a.k.a Alin cute
Usia : 17 Tahun kot OTW 18
Tingal : disebuah tempat yg berpnghulukan pak ali..
nak tau sbbnye nme tmpat 2 Kampng Haji Ali, enth btul ke dok..
tuk SampaI ke sekolah : kne Jlan Kaki,sbb rumah die dkat je ngn sekolah...
sian kne jalan kaki.. haha
Prangai : Die ni xbtul sket.. haha jangan mare.. klu orang bising die pn bersuare r, WOI SENYAP SKET!! tulis nme kang(hehe).. die ni slalu kne kutuk ngn mmber group aku terutmenya fendy ngn Dzul.. presidnt pn kadang2 join skaki..
klu Suh tulis Buku Kawalan Kelas ; Lambat sokmo, cikgu dah msuk time 2 la nk mle tulis.. sampai la akhir taHun..

alin : aiman tlong amek bku kt dpan 2..
aiman : ye2, aufa amek bku kawaln kelas..
aufa : (amek ngn malas) nah eman!
aiman : (aku amek bagi alin)
alin : (dah siap tulis pas 2 pas kt aku)
aiman : (bagi aufa)
aufa : time cikgu dah masuk kelas bru nk tulis..

klu xde cikgu mle la pegi ke tmpat geng die,pas2 die plak wat bsing..
aku sabo je la.. kdang2 kne maki gak ngn prsident.. haha
Prestasi : bleh tahan la die nie, pandai la gak nk dibndingkn ngn prsdennye..
besT : ary 2 mse ade jmuan kelas, die ade wat kek coklat siap ngn krim.. 2 je yg best yg pnah die wat..

______________________________________________________

Menteri Kewangan


Nama : Khairun Zamiela a.k.a miela
Umur : same mcm presidnt gak 17 tahun
couple : sudah perpnye she not single..(not available)
Tinggal : die nie pada mulanye xdpt diketahui die tgl kt ane, akhirnya slpas diwat kaji slindik akhrnya tmpat persmbyian nye diketahui ramai..
nme Tempat 2 TJ; term juajism.. @ temerloh Jaya, kre jauh sket dri rumah@'addar' prsident
karekter : berspet, slalu pkai stongan(stoking d tangan), slalu pakai tdung labuh walaupn d luar sklh, suare kecik sket dan xberpe besar, tahan maki.. hahaha
perangai :
miela : perhatian!! (dengan sore die r) sape xbyar buku bla..bla..bla tolong byar scepat yg mungkin..
orang ramai : bape hingit??
miela : rm*.**
orang ramai : kalau xnak??
miela : lantak awok la,klu cikgu tye awok jawap r..
pas2 sape nk bayar byk kt aku..


nie la keje die tiap hary, tiap minggu, tiap bulan hingga ujng tahun...
sabo je la layan jnis org yg mlas byar...
die ni pn xtau gone prangai sbnarnye, hanya die je yg tau...
kot2 gile2 gak dok, hehe... tapi kalau belajar die serius, sia2 r antara pelajar cmerlang sekolah agama al khairiah..
other : die nie merupakan slah seorang anak kpada ckgu di khairiah



pesanan terakhir die : sape yg ada hutang 2 , bayar2 la yek.. jangan smpai aku tuntut kt akhirat nnati...
Mempuanyai mende alah :
Friendster
Myspace



_____________________________________________________


Menteri Kaunseling Dan Perasaan
Nama : Dzul arief (correct pronounciation 'the zul')
Umur : 17 lagy kot, tapi entah r...
menGinap : mle2 sblm ni dkat ngn umah miela, kire klu jaln kaki tu 50 langkah sampai r.. tp skrang kne gne basikal kalau dri rumah zul keumah miela..
tp masih dlam satu Taman 'TJ'.. knpe die pindah?? ini kerana ayahnya memerlukan ruang yg lebih besar utk mneruskan pekerjaannya beliau.. sbb 2 die pndah tmpat laen..
karekter : pkai spet, naek motor ke sekolah, bleh than rajin nye, ske kaco alin.. btul dok zul.
tp yang pling mnmpkan karekter die ni ialh bile die snyum; lesung pipit 2..
dlam klas ni die sorg je ade lesung 'batu' bgi dak laki..
perangai : sudah sedia maklum ske kaco bdak pmpaun; bese r 2 bdak laki..
xkaco alin, kaco tiqah kdang2 kaco lauk yng dimasak oleh ibunye di rumah... die nie satu lagy suke gaduh ngan intan(slah seorang pnghuni tetap kelas selpas kmbali ke khariah).. kire bdak pling zul xske intan(sory intan... heheh...) tp mase sblum pekse,ade majlis restu orang pertama zul mntak maaf ialah kt Intan.. orang kabo kalau ske gaduh ni,nnti beso akan bertmu jodoh; mksudya kawin r.. hahaha AMIN!!
best : yang bestnye die nie klu stdy malam,bleh tumpang die naek kete walaupn xde lesen time 2.. hahaha(lame dh xstdy malam)

banyak agy cite die ni,nnti r smbung



_____________________________________________________


Menteri Kerja Raya, kebersihan dan Kecuriaan

woi aku xckap pape lagy, jangan acu dah.. haha
Nama : Adibah a.k.a diba
Umur : Ase2 bpe? 17 lagy la kot
karekter : rockers, brutal, baladas, irama malaysias, berspet, ske marah owg xtentu pasal, ske tembak org mcm kt atas 2..
perangai : kalau design nk criakn kelas, die la no1 tp hasilnya kdang2 kurang memuaskn hati serta limpaku(presiden).. die nie sbnrnye mmpunyai pnolong kanan, kre mcm tmbalan mntery r nme die Syukri .. hak 2 ekor ni la yg 'mengindhkan kelas kami' tapi.......(xpela lupakn la)..
die ni kalau dah jmpe mmber gegar satu kelas, tp stkt ni xpnah gegar lagy r sperti yg berlaku di JERANTUT baru2 in... moge2 dijauhkan dri gempa Bumi di termerloH ni.. die nie pn skjab mntak duit nk bli barng la konon.. sblum ni mse die tgkt 4 klas kamy sperti taman kanak @ Kelas tadika, itula dikatekn kurang memmuaskn..tapi redha je.. ana(presiden) nk design sendri xreti..kang jadi macam istana plak... hahaha
Pergi sekoLah : saNgup mengulang dari mentkab ke Khairiah everday menaiki bas.. kalau ade kelas sampai kul 5 sket...

diba : ckgu saye kne blek skang.. sbb pas ni xde bas dah...
cikgu : ye diba!! gi la balek,tp nnti jangan dtg dh tau.. hehehe ckgu gurau je..
diba : time kasih!!!(loghat alleycats)

macam 2 la selalu.. lagy satu habit die ni ske duk atas MEJA, apo la diba oi..hehe Lagy satu die ni selalu dlm loghat phang sokmo kne kutuk ngn pendy... las2 kne gosip bedua.. padan muke..
hahaha
mempunyai bende lagha :
Friendster



_____________________________________________________


Timbalan Menteri Kebersihan dan Kecuriaan



Nama : Syukri a.k.a syuk....
umur : letih la tulis umur ni.. kre sme same je la 17 pas ni...
karekter : berspet, ske sgat syum, ske sgt gelak smbil minum air(mcm mne 2), ske tengking kt orang(reda je la), mulut mcm mkcik Jah(kuat bebel), die ni ana ase xleh pgang rahsia ni; ana ase r, friendly sbb ske maen friendster(enth ade,enth tidak fs), xpnah syap kcuali 'ble prutnya dipenuhi dgan tanah' ;bdak stam tau la maksdnya..
perangai buruk : ske gosip ngn orang ramai, ana dikecualikan;lagha..
perngai random : cukup friendly dan pndai bwk diri, sme org die tegur even makcik dpan masjid(spe yg knl r) hahaha.. suke kaco orang die nie, pantang owang rajin sket mler nak kaco..

ikuti perbualan berikut :
aiman : (tengah wat keje kimia)..
syuk : wat pe 2 eman?
aiman : tgh goreng ayam merah masak kicap cmpur sket ngn tempoyak..
syuk : ye la 2..
aiman : hbis2 tye wat pe lagy, dh tau 2 wat keje r..
syuk : wah aman laen la, sejak ble rajin ni??
aiman : sejak azali lagy, bkan mcm awok, kaco org je..
syuk : (dtang kt aku, pkul kt aku pas2 bla)
habis......

As a COncLusioN : kalau duk ngn die -
  1. xbosan sbb byk ckap die nie..
  2. msti tau fakta tntg artis pye la(mnde len xde)..
  3. kne r tgur ngn die..
  4. kne r maki ngn die,ana pn maki r blek mne bleh duk diam je..
  5. buang mase, sbb xde pe yg dpat..
  6. buang angin(bkan ana,tp D*N*) hahaha
  7. kdang2 bleh pkak,suare bapok kuatnye kdang2 smpi mok..
  8. msti ase xnak duduk dah..

Setiausaha Negara


Nama : Hanif a.k.a aniq
Umur : mcm kt atas, die mmber pling mude dlam kelas 2, sbb lahir nk thun baru dah..
karekter : berspet(rmai tul berspet dlam kelas ni;rbun2 blake2 termsuk ana), ske kpade gelak mcam syuk gak tp xde la sampai smbil minum air, ske kpada pmblajaran mcm ana..
karekteristik : tidak suke kpada peperngan, pertmpaha darah.. tibe2 je.. die ni slah seorng drpd pminat fanatik korean drama. kalu tye spe2 insya allah tau pye la..mcm ana rain tau la "hitam nampak kemas, bla bla bla, nme saye rain"..
perngai : sperti diatas ske glak, pas2 kdang2 wat byi plek lpas gelak.. hahaha.. tp die ni antara pelajar cmerlang dri 04-08.. die ni kalau belajar mcm xingt nak blek, kdang dah bnyi loceng pn xdengar pye la ralek dangar cikgu trnag kt dpan lagy2 kalau time biology.. btul x?? klu mcm ana time2 tu la bes tido.. hahaha.. die ni antara org yg than ngn bebelan syuk sbb dieorng ni kwan rapat kt sklh, tp aniq rjin sket tp syuk mlas byk hahaha... jagan mare ....

perbulan ngn seseorang :
spongebob : aniq moh gi makan??
aniq : mlas r gi,deme gi r dlu.. kang sket, nak ciapkn keje ni dlu..
spongebob : ala skejab je pas2 smbng r blek...
aniq : mlas r, pgi je la ngn aiman ke afiq ke iwan ke??
spongebob : ahye awok ni xnak bukak pose ke?? dah azan la keje x bleh smbng karang..
aniq : la ye ke asal xckap awal2 deme ni..patut r lapo je...hehehe
(hehehe)
moral of de story :
  1. jangan ralek sgt wat keje smpi nk makan pn xde mase..
  2. jangan lenghkan berbuke..
  3. jangan percye cite ni, this story not exist
mempunyai bende yg bergune :
Friendster


Menteri besar Kabinet 5 Ibnu Sina

Posted by: , 1 komentator

Nama : AIman
UmuR : 17 nAK On the waY 18 tahun
TingaL : Di Sbuah teMpat Yang Boleh Tahan Jayanya..
sbb name tempat 2 Taman Temerloh Jaya...
KenderaaN tuk SampaI ke sekolah : kadang naek motor, but selalu naek kete.. xletih
time selalu datang sekolah : kadang2 awal, tp selalunya org dh beratur
baru sampai.. lbih kurang 7.31
mate pelajaran disukai : Chemistry la... "ade cite disebaliknya" nanti aku ana cite..
mata pelajaran tidak disukai : erm.... xde kot hehehe
coordinate dlam kelas : nanti ana bagy gambaran yang jelas
Mood seLalu dalam kelas : Bosan!!!!!!
Selalu Yang diperakukan dlam kelas : of course la Study n nguset orang...
MemPunyai benda alah :

Myspace

Friendster



 
photo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer massa. Duis vel libero vitae leo placerat blandit. Sed a nisi ac turpis facilisis facilisis. Pellentesque ut enim. Nam mollis ante. Quisque a eros. Fusce rutrum. Donec suscipit lobortis turpis.

@Tue 24 Feb, 2009 20:16Green Banner: 24 February, 2009Green Banner Vector Graphic http://tinyurl.com/an5ptx

Template and Icons by DryIcons.com